We don’t guarantee that all provided answers is correct.
you can pass this test with this answers in TOP-30. Please find Upwork Test Answers 2017 for English Spelling Test (U.S. Version) 2017. Send Your Comments related to this post!!

1. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:

• pshycology
• psycology
• psyhcology
• psychology

2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

• diminutive
• diminuative
• deminutive
• dimminutive

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

• nuisance
• nuisents
• newsanse
• nuisince

4. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindergarden
• kindegarten
• kindergarten
• kindegarden

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

• congradulated
• congrachulated
• congratulated
• congratilated
6. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Or (The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.)

Answers:

• barbecue
• barbequeue
• barbycue
• barbcue

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

• fiancé (fiance)
• finance
• feancé
• fience

8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

• existence
• existance
• existense
• existanse

9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

• reincanation
• reincarenation
• reincarnation
• reincantation

10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

• liasion
• liaison
• liasone
• leason

11. Which of the following options means, “the owner or manager of a restaurant”?
Or ( Choose the correct spelling of the word from the options below. )

Answers:

• Restaureter
• Restaurater
• Restaurateur
• Restourateur

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.

Answers:

• itenreray
• itinerary
• iteneray
• Itinirary

13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• dissapointing
• dissappointing
• disapointing
• disappointing

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

• Carnivorus
• Carnivorous
• Carnivoures
• Carnivoreus

15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
Or (After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.)

Answers:

• Neumonia
• Penumonia
• Pneumonia
• Pnuemonia

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollifically
• prolificaly
• prollificaly
• prolifically

17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

Answers:

• loose
• looze
• lose
• louse

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

• plagiarism
• plagiarizm
• plagerism
• plagirism

19. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Pronounciation
• Pronuciation
• Pronuncitation
• Pronunciation

20. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Carribean
• Caribbean
• Carribbean
• Caribeen

21. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Parallel
• Prevalent
• Prejudice
• Perserverance

22. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Quixotic
• Quite
• Questionaire
• Quarantine

23. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Goverment
• Governmant
• Government
• Govermant

24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vengeance
• Vengance
• Vengents
• Vengence

25. Cheese the correct spelling of the word fie. the options below

Answers:

• Ligitimate
• Legitimate
• Legetimate
• Legitemate

26. Choose the coned spelling of the won] from the options below

Answers:

• Unanimus
• Unanemous
• Unanimess
• Unanimous

27. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Referense
• Refrence
• Reference
• Referance

28. Identity the misspelled word in the list below

Answers:

• Indivisible
• Irresistable
• Indispensable
• Irresponsible

29. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Managable
• Millennium
• Minuscule
• Miscellaneous

30. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Stationery
• Statutory
• Sincerely
• Sanctuery

31.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Efficency
• Efficentsy
• Effciensy
• Efficiency

32.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Neccesary
• Necessary
• Neccessary
• Necesary

33. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Synonymous
• Synonymus
• Synonimous
• Sinonymus

34. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Hienous
• Henous
• Heinus
• Heinous

35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.
Or ( Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer. )

Answers:

• flabergasted
• flabberghasted
• flabbergasted
• flabbergashted

36. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Definitly
• Definately
• Defenitely
• Definitely

37. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enigma
• Ecstacy

38. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Fluorescent
• Fullfill
• Facsimile
• Fictitious

39. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Occasion
• Occurence
• Overrun
• Opponent

40. Identify the misspelt word in the list below

Answers:

• Mischeivous
• Misanthrope
• Mussel
• Malicious

41. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvre
• Manouver
• Manuevre
• Manuver

42. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Leiutenant
• Luietenent
• Lieutanent
• Lieutenant

43. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Develop
• Desciple
• Dilemma
• Discipline

44. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Dexterity
• Dyeing
• Dessecrate

45. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Pageant
• Poignant
• Plummage
• Priggish

46. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Persue
• Parsue
• Persou
• Pursue

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

• amnesty
• amnasty
• anmesty
• emnesty

48. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vacuum
• Vaccuum
• Vacumm
• Vaccum

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

• architecture
• arkhitecture
• arcitecture
• arckitecture

50. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Forfiet
• Forfeit
• Forefeit
• Fourfit

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The waitress brought me a plate of squid even though I ___ asked for clams.

Answers:

• specificaly
• specifically
• specifycally
• specificly

52. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Posess
• Poesess
• Possess
• Pozess

53. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Idiosyncracy
• Idiosincrasy
• Idiosyncrasy
• Ideosyncracy

54. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvar
• Manouver
• Maneuver
• Manuver

55. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Councelor
• Condescend
• Camouflage
• Criticize

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

• orchestraited
• orchestrated
• orchestreated
• orcestrated

57. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Rhythmical
• Reminiscence
• Rheumatism
• Resevoir

58. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Reminiscience
• Reminiscence
• Reminescence
• Reminisense

59. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Yacht
• Youthful
• Yeilding
• Yesterday

60. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Wierd
• Wired
• Whined
• Willful

61. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Embarassment
• Embrassement
• Embarrasment
• Embarrassment

62. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

• accquired
• ecquired
• acquired
• akquired

63. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Cachet
• Connoisseur
• Charateristic
• Catastrophe

64. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Adress
• Addrress
• Addres
• Address

65. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Temperamental
• Tempermental
• Temperamentle
• Temparamental

66. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Accomodate
• Analyze
• Acknowledgment
• Asterisk

67. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

• vicous
• vicious
• vicoius
• vicius

68. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Gauge
• Gaje
• Guage
• Gaige

69. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

• perpetual
• perpechual
• purpetual
• perptual

70. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Excesive
• Exccesive
• Excessive
• Exceesive

71. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Priveledge
• Privilage
• Privilege
• Privelege

72. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

• illumenate
• iluminate
• illuminate
• elluminate

73. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
Or (On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.)

Answers:

• twelvth
• twelfth
• twelfeth
• twelth

74. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Exhilirate
• Exhilarate
• Exhilireat
• Exhilrate

75. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Bureaucrasy
• Buroucracy
• Bureaucracy
• Beuraucracy

76. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:

• nocternal
• nocturnal
• noctarnal
• nacturnal

77. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:

• sacreligious
• sacrelegious
• sacrilegious
• sacrilgious

78. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Hemorrhage
• Harass
• Hankerchief
• Hypocrisy

79. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Sophomore
• Supersede
• Susceptable
• Spontaneous

80. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Conscentiuos
• Consentious
• Conscientous
• Conscientious

81. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enegma
• Ecstasy

82. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:

• labretory
• laboratary
• laboratory
• labratory

Send Your Comments related to this post!!

24 COMMENTS

  1. Good day! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform
    are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with
    hackers and I’m looking at options for another platform.
    I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  2. Hi there, I found your site by the use of Google even as searching for
    a related topic, your website came up, it seems to be good.
    I have bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, just turned into alert to your blog through Google, and found that
    it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels.
    I will appreciate in case you proceed this in future. Many
    other folks will be benefited out of your writing.
    Cheers!

  3. Greetings! Quick question that’scompletely off topic.
    Do you know how to make youjr site mobile friendly? My web site looks weird
    wgen browsing from my iphone 4. I’m trying to finhd a theme or plugin that might be able to corrrect this problem.

    If you have any recommendations, plrase share.
    Thank you!

  4. Eҳcellent website you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that cover the same topіcs
    talked about in this article? I’ɗ really love to be a part of online community where
    I can get responses from other knowledgeable individuaⅼs thаt share
    the same intеrеst. If you have any recommendations, please let me know.
    Kudos!

  5. Ⅿy brother recommended I might like
    this website. He was entіrely right. This post truly made my day.
    You can not imagine simply how much time I had spent for thіs info!
    Ƭhankѕ!

  6. I used to Ƅe suggested this website via my c᧐usin. I’m now not sure whether or not this post
    is written through him as nobody else realize suсh
    sрecіfic apρroximately my difficulty. You are amazing!
    Thanks!

  7. Just wish to say your article is as astounding. The clarity to your post is simply great and that i could think you’re an expert
    in this subject. Well with your permission allow me to seize your feed to keep updated with coming near near post.
    Thanks 1,000,000 and please keep up the
    rewarding work.

  8. It іѕ ɑppropriate time to make some plans for the future and it’s timе
    to be happy. I’ve read tһis post and if I could I wish
    to suggest you some іnteresting things or tips. Perhaps yⲟu
    could write next articlеs referring to this
    article. I wish to read more thіngs abοut it!

  9. Pretty nice pоst. I just stumbled upon your weblog and wanteⅾ to say that I’ve really loved browsing your weblog
    posts. Ιn any caѕe I will be sսbscrіbing to your rss feed
    and I һope you write oncе more soon!

  10. Hello are սsing WordPress for your site platform?
    I’m new to the blog woгld but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding exⲣertise to make your
    oԝn blog? Any help would be really apрreciated!

  11. Hi, Neat post. There’s a problem together with your website in internet explorer, may check this?
    IE nonetheless is the marketplace leader and a huge section of folks will pass over your great writing due to this problem.

  12. Someone necessarily help to make seriously posts I’d state.
    That is the first time I frequented your website page
    and so far? I amazed with the research you made to create this actual submit incredible.
    Wonderful task!

  13. You’rе so aᴡesome! I don’t suppose I’ve read a ѕіngle thing
    like that before. So good to discover someone with some unique thoughts on this subject matter.
    Really.. thank you for starting this up. This website is something that is required on the
    web, someone with a bit of originality!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here